Amposta tanca de nou el centre de dia de la gent gran pel positiu en Covid-19 d'un usuari

Les famílies rebran atenció a domicili mentre el centre romangui tancat. Es preveu reobrir un cop passada una quarantena de 14 dies

08 octubre 2020 09:36 | Actualizado a 08 octubre 2020 09:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Centre de Dia de la residència de gent gran d’Amposta ha tancat novament  de forma temporal, després de detectar-se un positiu de Covid-19 en una visita mèdica en una de les persones usuàries. Ara es faran les proves a totes les persones usuàries els treballadors que han sigut contacte estret amb aquesta persona positiva.

Mentre el centre romangui tancat, durant 14 dies de quarantena, les 30 famílies dels usuaris i usuàries rebran suport a domicili per part de tres treballadores auxiliars del Centre de Dia amb una hora diària a casa per fer supervisió, higienes i acompanyament personal, segons ha informat l’Ajuntament de la capital del Montsià.

Pel que fa a la residència de gent gran, davant la situació de risc i les mesures de restricció d’activitats extraordinàries decretades al municipi d’Amposta pel Departament de Salut arran del brot a l’empresa Padesa de Roquetes, la direcció ha decidit mantenir les visites programades dels familiars, però s’han suspès les sortides de les persones usuàries del centre.

El centre de dia ja es va haver de tancar unes setmanes durant l’estiu a instàncies del Departament de Salut, quan hi va haver un repunt important de casos de coronavirus a la ciutat, però havia reobert amb mesures especials a mitjans de setembre.

Comentarios
Multimedia Diari