Amposta tindrà acabada per a l'estiu la renovació de la carretera fins a la platja dels Eucaliptus

La Diputació inverteix prop de 3 MEUR en el condicionament d'aquesta infraestructura que s'ha executat en dos fases

19 mayo 2017 20:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Diputació de Tarragona enllestirà per a l'estiu tot el condicionament d'un tram de la carretera TV-3405 fins a la platja dels Eucaliptus. Amb una inversió propera als 3 MEUR, l'ens supracomarcal està executant l'obra en dos fases i, a més de modificar l'amplada de la carretera, es reordena el trànsit a la intersecció amb la carretera de Sant Jaume d'Enveja (Montsià) i l'accés al nucli urbà dels Muntells. La primera fase de l'obra, amb un pressupost d'1,5 MEUR, ha estat inaugurada aquest dimarts pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, que ha visitat, amb l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, els treballs d'execució de la segona part del projecte. El president de la Diputació ha destacat la importància de la infraestructura com a "facilitador de l'activitat econòmica d'Amposta i, molt especialment, la turística".

La primera fase de les obres, ja acabades, han servit per condicionar el tram comprès entre la intersecció amb la carretera TV-3404 i l'accés al nucli urbà dels Muntells. En concret, s'ha ampliat la calçada fins a vuit metres d'amplada i s'ha construït una rotonda a la intersecció amb la carretera TV-3404 d'accés a Sant Jaume d'Enveja. Així mateix, s'ha millorat la intersecció de l'accés als Muntell amb la creació d'un tercer carril.

La segona part dels treballs, que està previst que s'acabin el pròxim mes de juny, suposaran una inversió d'1,3 MEUR. En concret, es millorarà el tram final de la TV-3405, just després de l'accés al nucli urbà dels Muntells, fins al final de la urbanització dels Eucaliptus. En aquest segon tram també es preveu l'ampliació de la calçada fins a vuit metres d'amplada i la construcció d'una rotonda per ordenar el trànsit a l'accés a la urbanització. En total, s'hauran adequat prop de sis quilòmetres de carretera.

Comentarios
Multimedia Diari