Amposta treurà de nou a concurs l’obra del pavelló

El ple aprova una modificació pressupostària per incrementar en 600.000 euros la partida inicial, fins a arribar ara als 2,5 milions

27 noviembre 2018 12:18 | Actualizado a 27 noviembre 2018 12:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Amposta traurà novament a licitació la construcció del nou pavelló esportiu PAV-2, per un import previst de 2,5 milions d’euros. El Consistori de la capital del Montsià ha hagut de refer el concurs públic, després que l’única empresa que es va presentar al primer concurs convocat, ha acabat renunciant a l’obra. 

El ple de l’Ajuntament va aprovar ahir al vespre una modificació pressupostària pel que s’afegeixen 600.000 euros per a l’obra, que disposava inicialment d’una dotació d’1,9 milions. 

Segons va detallar l’alcalde d’Amposta, Adam Tomás, la renúncia de l’única empresa que s’hi va presentar «ens va fer pensar que alguna cosa no estava bé» del projecte inicial, que arrenca el 2010 amb l’anterior govern municipal, «de manera que vam demanar una revisió amb l’adequació a les necessitats tècniques i econòmiques». 

L’obra està cofinançada per l’Ajuntament d’Amposta i la Generalitat de Catalunya, que es farà càrrec d’1,3 milions d’euros del total. 

Necessitats esportives

El futur pavelló poliesportiu PAV2, que es construirà a la zona esportiva de la ciutat en uns terrenys a tocar de la Sala d’Esgrima i l’Institut de Tecnificació Esportiva, ha de donar servei a la important  activitat esportiva que es desenvolupa a la ciutat.

El nou equipament ocuparà una superfície total de més de 2.100 metres quadrats, 1.139,96 dels quals corresponen a la pista poliesportiva pròpiament dita. Segons el projecte constructiu aprovat a l’octubre de l’any passat, disposarà de sis vestidors i d’una graderia amb 295 seients fixos i 280 mòbils, tenint una capacitat total de 575 espectadors.

L’edifici s’organitza en un volum alt on se situa la pista amb les graderies, mentre que la resta de les dependències se situen sota i un cos annex de menor alçada, més proper al carrer.

Comentarios
Multimedia Diari