Amposta viu un Nadal ple d’activitats solidàries

La Caseta del Nadal continua instal·lada a la plaça Berenguer IV, en espera de l’arribada dels Reis d’Orient pel riu Ebre el 5 de gener

29 diciembre 2018 10:52 | Actualizado a 29 diciembre 2018 10:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amposta ha programat tot un seguit d’activitats solidàries per aquestes festes de Nadal. Les properes seran el Festival Solidari de Sant Esteve: Mary Poppins, que tindrà lloc aquesta tarda, i la Cursa solidària Sant Silvestre (31 de desembre).

Per altra banda, amb l’estrena de la pel·lícula El regreso de Mary Poppins, i tenint en compte que és la temàtica nadalenca d’aquest any, hi haurà una projecció solidària als Cinemes d’Amposta, el dia 2 de gener al matí. Les entrades es poden comprar a l’Oficina de Cultura per un preu de 2 euros. 

A banda d’aquestes activitats solidàries, fins al 5 de gener hi ha instal·lada a la plaça Ramon Berenguer IV la Caseta del Nadal, que rebrà diverses visites al llarg d’aquests dies, per fer les delícies dels més menuts. Per al 31 de desembre s’organitzen a la ciutat tres festes de Cap d’Any paral·leles perquè tothom pugui gaudir per igual de l’última nit de l’any. 

Enguany la Cavalcada dels Reis d’Orient, el 5 de gener a la tarda, se suma a la campanya #BaltasardeVeritat de Casa Nostra, Casa Vostra, una acció que demana eliminar l’actitud racista i colonialista d’una data tan important per als infants com és l’arribada dels Reis d’Orient. 

Com a novetat, la Cavalcada estarà ambientada en Mary Poppins i farà un canvi de recorregut, ja que els Reis arribaran a l’embarcador de l’Ebre, per aparèixer després a l’inici de l’avinguda de la Ràpita.

Comentarios
Multimedia Diari