Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

AnimaNaturalis denuncia infraccions molt greus en un bou embolat d'Amposta i en els correbous d'Aldover

L'associació animalista celebra que, per primera vegada, les imatges per denunciar irregularitats els arriben de veïns del territori

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu dels correbous a Aldover. Foto: Joan Revillas/DT

Imatge d'arxiu dels correbous a Aldover. Foto: Joan Revillas/DT

L'associació animalista AnimaNaturalis ha presentat dues denúncies davant la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre contra els organitzadors i controladors de correbous a Amposta i Aldover. En el cas d'Amposta es denuncia que es va donar inicia al primer bou embolat de la nit del 21 d'agost tot i que, per una avaria elèctrica, la plaça estava a les fosques, un fet que impedia que la comissió taurina pogués dur a terme les seves funcions de control com són, entre altres, impedir la participació de menors o persones sense les condicions físiques necessàries. Aquests fets podrien ser tipificats, segons AnimaNaturalis, com infraccions molt greus i podrien rebre sancions entre 60.001 euros a 150.000 euros. A Aldover, l'entitat va rebre l'avís i imatges gravades per un veí, que els bous no disposaven de les condicions òptimes al corral on estaven custodiats. Els animalistes celebren que, per primera vegada és la gent de les Terres de l'Ebre que denuncien i aporten proves, sumant-se a la tasca que du a terme l'entitat.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También