Annabel Marcos assegura que se sent «víctima» de l'aplicació del 155

Marcos retreu al Ministeri que justifiqués el seu cessament amb l'únic argument de "falta de confiança"

09 abril 2018 10:53 | Actualizado a 11 abril 2018 09:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'ampostina i fins ara directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), Annabel Marcos, ha comparegut aquest dilluns en una roda de premsa després d’haver estat destituïda pel govern espanyol per haver suposadament transportat una urna durant el referèndum de l’1-O.

Marcos va ser destituïda dimarts passat després que la notícia fos publicada per un diari digital, ‘El español’. “Dilluns passat a la nit se’m comunica per correu que volien parlar en mi perquè al dia següent un diari digital trauria una notícia que m’afectava.

Vam quedar amb el senyor Juan Antonio Puigcerver que parlaríem a l'endemà. Però abans que la trobada es produís  a les 6.30 hores del matí ja sortia la notícia del cessament fulminant del meu càrrec”, ha explicat. "Em vaig assabentar del meu cessament a través de la premsa".

Marcos ha expressat sentir-se "víctima del 155", i "trista per no haver pogut seguir l'encàrrec que li va fer el conseller Forn, a més que el país no està funcionant de manera normal amb el 155". Marcos ha reiterat, però, que se sent molt recolzada pel partit i les persones que té al costat.

La fins ara directora de l'institut no ha volgut fer cap valoració sobre els fets pels quals ha estat destituïda. Marcos retreu al Ministeri que justifiqués el seu cessament amb l'únic argument de "falta de confiança". Dona per fet que s'obrirà un procediment judicial contra ella No descarta emprendre accions legals contra el diari digital, donat que "com a lletrada no entenc com una acta dels Mossos surt en un mitjà de comunicació".

Aquest dimarts, el BOE i el DOGC faran oficial el cessament d'Annabel Marcos com a directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari