Antiguitats sense límit al TortosaAntic

La fira per als amants de les peces vintage obrirà divendres a la tarda al pavelló firal amb 31 expositors vinguts d’arreu de l’Estat i França

22 noviembre 2021 18:30 | Actualizado a 23 noviembre 2021 06:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La setena edició de la fira TortosAntic arriba en format presencial els propers 26, 27 i 28 de novembre al pavelló firal de Tortosa. Els amants de la decoració, les peces úniques, el col·leccionisme o, simplement, les curiositats, trobaran un gran espai on remenar i gaudir trobant peces excepcionals i plenes d’història.

En concret s’hi exposaran 15.000 peces en 1.500 metres quadrats. Hi participen 31 expositors d’arreu de Catalunya, País Valencià, Aragó, Madrid, Euskadi i França. A TortosaAntic s’hi pot trobar de tot: des de llibres, mobles, quadres, làmpades i porcellanes, fins a escultures, antiguitats tècniques i del camp o col·leccionisme.

Els milers d’articles tenen una gamma infinita de preus. Als compradors se’ls ofereix transport de les peces adquirides i pagament amb targeta de crèdit, entre d’altres serveis.

La fira també busca trencar l’estereotip que les antiguitats són per a persones amb alt poder adquisitiu o sols per col·leccionistes. A la fira tothom hi podrà trobar una peça que li agrade, única i personal.

L’esdeveniment està organitzat per Llobregat Serveis Firals, amb una dilatada experiència en el sector, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa i Fira Tortosa.

Josep Maria Camps, de Llobregat Serveis Firals, ha explicat que la bona acollida de Tortosa ha permès arribar a la setena edició d’aquesta fira que a més ho fa enguany amb «èxit geogràfic», amb expositors d’arreu de l’Estat i França. «Això ens empeny a fer una fira d’antiguitats realment considerable», ha declarat. «L’antiguitat o la peça vintage no és cara en general, i ens permet personalitzar les decoracions de les nostres llars. Hem de perdre la por i obrir-nos de ment, tenir ganes que els expositors ens expliquen d’on ve cada peça. Tenen un valor afegit, i entrarem en un món de caràcter i personalització», ha valorat.

Les entrades ja es poden adquirir al web www.tortosantic.com per un preu de 2 euros o directament a taquilla per un preu de 3 euros. L’horari de la fira és divendres de 17 a 21 hores i dissabte i diumenge d’11 a 21 hores.

Tallers

La fira també arriba amb la celebració de tallers per a la ciutadania. La marca Lakeone creada a París el 1902 i present a l’Estat espanyol des de 1994, oferirà tallers interactius de restauració on un decorador estarà a disposició dels participants per aconsellar-los, guiar-los en la restauració dels seus mobles, articles de metall, marbre i pell.

S’hi ofereix un de restauració, manteniment i reconversió del moble antic el divendres 26 a les 18.30 hores; el dissabte 27 a les 11.30 hores i a les 18.30 hores i el diumenge 28 a les 11.30 hores i a les 18.30 hores. Un altre de restauració, manteniment del marbre, metall, cuir i retoc i reconversió del moble antic es farà el dissabte a les 13 hores i a les 17 hores i el diumenge a les 13 hores i a les 17 hores.

Cada taller podrà tenir un màxim de 10 participants. És imprescindible reservar plaça a la pàgina web.

Comentarios
Multimedia Diari