Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Successos

Apagat l'incendi de la cooperativa de Santa Bàrbara

El foc ha afectat l'interior d'una de les naus, on hi ha emmagatzemats restes de pinyols d'oliva.

Àngel Juanpere

Whatsapp
Les flames han estat apagades a última hora d'aquest matí de dilluns. FOTO: Bombers de la Generalitat

Les flames han estat apagades a última hora d'aquest matí de dilluns. FOTO: Bombers de la Generalitat

L'incendi a la cooperativa agrícola de Santa Bàrbara està extingit a última hora d'aquest matí per diverses dotacions de Bombers.

El foc ha cremat l'interior d'una de les naus i ha afectat pinyolada i fulla, que s'ha tret a l'exterior per remullar. També ha cremat cintes transportadores i plaques metàl·liques de l'estructura del magatzem, que s'han retirat.

L'incendi ha omplert el poble de fum. Foto: La Plana Ràdio/ T.G. I Miguel Esterlich
L'incendi ha omplert el poble de fum. Foto: La Plana Ràdio/ T.G. I Miguel Esterlich

Cal recordar que l'alerta s'ha donat a les 6.50 hores d'avui dilluns. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un incendi a la Cooperativa Agrícola de Santa Bàrbara, situada en el passeig Escoles de l'esmentada localitat del Montsià.

El foc es localitzava a l'interior d'una nau, d'uns 400 metres quadrats, on hi ha emmagatzemats restes de pinyol d'oliva. A banda de controlar les flames, els bombers han tret bona part d'aquestes restes de pinyols i altres objectes per poder extingir bé les flames i intentar salvar part dels utensilis que hi havia.

Fins al lloc s'han desplaçat nou dotacions dels bombers, que poc abans de dos quarts de nou del matí donaven el sinistre per controlat. Tot i així, segueixen les tasques per sufocar totalment el foc.

Temas

Comentarios

Lea También