Apareix un esvoranc a la carretera TV-3403 a Sant Jaume d'Enveja

Forat d'un metre de diàmetre

14 mayo 2020 15:06 | Actualizado a 14 mayo 2020 15:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un esvoranc d’aproximadament un metre de diàmetre ha malmès  la carretera TV-3403,  en un dels accessos al nucli urbà de Sant Jaume d’Enveja, al delta de l’Ebre. Aquest fet va obligar ahir a senyalitzar la zona malmesa i donar pas alternatiu als vehicles que entraven o sortien de la població del Montsià. L’enfonsament va ser detectat dimecres a la tarda, després del pas d’un tractor que circulava molt carregat. 
Ahir al matí la carretera va estar tallada, amb el trànsit desviat per camins de servei. Segons ha explicat l’alcalde de la població, Joan Castor Gonell, el deteriorament d’una canonada de regadiu de xapa que creua per sota el vial hauria provocat l’incident.
Davant la magnitud dels danys sota terra, Carreteres de la Generalitat podria procedir a efectuar una reparació provisional i executar la definitiva l’hivern vinent, un cop estigui sec el terreny després de la collita d’arròs.
Per altra banda, també a Sant Jaume d’Enveja, la Diputació de Tarragona ha informat del tall de la carretera TV-3404 fins a la TV-3405, per obres. El tall es durà a terme del 15 al 18 de maig (ambdós inclosos) de les vuit del matí a les set del vespre, entre els punts quilomètrics 1,375 a 2,000.

Comentarios
Multimedia Diari