Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Apareixen pintades de llaços grocs als carrers del nucli antic de Tortosa

s van pintar els símbols dimarts a la nit en espais de la Festa del Renaixement, que arrenca avui al vespre

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d’un llaç groc davant de la Catedral. Foto: Cedida

Imatge d’un llaç groc davant de la Catedral. Foto: Cedida

Ahir al matí van aparèixer pintades de llaços grocs al nucli antic de Tortosa. En concret es van pintar llaços al terra de la plaça de l’Absis, de la Cinta i als carrers Ciutat, Croera o Taules Velles, entre d’altres.

L’Ajuntament de Tortosa va procedir a netejar-los immediatament, ja que els llaços s’havien pintat a carrers de rellevància històrica o a la mateixa plaça de l’Absis de la Catedral, que acollirà aquest vespre el pregó de la Festa del Renaixement i molts espectacles durant els propers dies.

Els fets van comentar-se molt a través de les xarxes socials com Twitter, o bé apel·lant a la llibertat d’expressió o bé defensant que no era cívic fer malbé els carrers o els elements patrimonials de la ciutat.

Darrerament, tant al nucli antic com en altres espais de la ciutat havien aparegut llaços grocs i pintades per la llibertat dels «presos polítics», però sembla que foren amb una pintura menys agressiva amb el paviment. En aquest cas la brigada municipal va haver d’usar dissolvent i aigua a pressió.

Comentarios

Lea También