Más de Ebre

Aprofiten el creixement de l'Ebre per estudiar les corrents i preveure zones de recerca en cas d'accident

Salvament Marítim evacua i trasllada a l'hospital el tripulant d'un pesquer que es trobava a sis milles de la costa

ACN

Whatsapp
La balsa que Salvament Marítim ha instal·lat a set milles de la costa. Foto: Salvament Marítim

La balsa que Salvament Marítim ha instal·lat a set milles de la costa. Foto: Salvament Marítim

Salvament Marítim ha instal·lat, coincidint amb la crescuda del cabal de l'Ebre, una balsa buida amb capacitat per a sis persones a set milles del Far de la Banya per estudiar el comportament de les derives amb dades reals de corrents i vents de la zona per, en cas d'accident real i desaparició de de tripulants, preveure millor les zones de recerca. La balsa està il·luminada i senyalitzada i serà recollida per Salvament Marítim de Castelló. D'altra banda, Salvament Marítim ha evacuat aquest dilluns a tres quarts de quatre de la matinada el tripulant d'un pesquer que patia un còlic a sis milles de la costa i ha estat traslladat a l'hospital.

El pescador ha estat evacuat després que així ho aconsellés el Servei Radiomèdic de l'Institut de la Marina. L'home ha estat evacuat amb una embarcació de Salvament Marítim que l'ha traslladat al port de Tarragona i des d'allà una ambulància l'ha traslladat fins a l'Hospital Joan XXIII.

A més, durant aquest cap de setmana, Salvament Marítim ha treballat en el rescat de dues embarcacions que havien quedat varades com a conseqüència de la crescuda de l'Ebre. La primera és un veler de nou metres que dissabte va quedar embarrancat a l'Illa de Sant Antoni, però no es va poder reflotar i els seus tripulants van ser traslladats en helicòpter a l'Aeroport de Reus. Pel que fa l'altra embarcació, un veler de deu metres, va quedar embarrancat diumenge a Punt Corballera, tot i que es va poder recuperar.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También