Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Aquest divendres obre la pista de gel a Tortosa

Hi patinaran gratuïtament 2.500 escolars

Marina Pallás

Whatsapp
La principal novetat d´enguany és que la pista està coberta i és més gran. Foto: joan revillas

La principal novetat d´enguany és que la pista està coberta i és més gran. Foto: joan revillas

Aquest divendres obrirà, per segon any, la pista de gel a Tortosa, que estarà oberta fins al 6 de gener i organitzada per la Federació Comercial i de Serveis Tortosa+. Aquest primer cap de setmana d’obertura al públic, a més, la pista de gel coincidirà amb la celebració de la Fira de Nadal al nucli antic de la ciutat.

Enguany s’ha ampliat la dimensió de la pista, passant dels 200 metres quadrats de l’any passat als 280 metres quadrats d’enguany.

També es compta amb importants novetats, com la presència a la pista de monitors del Club Patí Dertusa, una coberta per a la pista, que permetrà mantenir en millors condicions la temperatura sota zero que requereix el gel, un millor condicionament de la zona per posar-se els patins, i una adequada il·luminació interior i aïllament acústic.

El preu per mitja hora d’ús de la pista és de 6 euros, però fins a 300 establiments i comerços de la ciutat oferiran 2 euros de descompte per a l’entrada a la pista. Precisament, situada a la plaça de l’Ajuntament, la iniciativa té també com a objectiu dinamitzar el centre comercial de la ciutat.

«Estem molt contents del resultat de l’any passat, amb més de 8.000 patinadors, i com que hi havia espai suficient l’hem ampliat amb 80 metres més», explica la dinamitzadora de Tortosa+, Montse Llorca.

Sembla que aquesta serà l’única pista de gel aquest Nadal a totes les Terres de l’Ebre, i la Federació ha decidit arribar al major nombre de gent possible. Com que fins al dia 22 de desembre els xiquets encara van a escola, s’ha decidit, mitjançant el Consell Esportiu del Baix Ebre, que tots els col·legis de la comarca que ho vulguen puguen patinar de forma gratuïta.

«Està pensat perquè molts xiquets de famílies amb pocs recursos i que d’altra forma no podrien vindre a patinar puguen gaudir d’aquesta experiència», detalla Llorca. Per ara, ja hi ha 2.500 inscrits, i la Federació té la voluntat, per a pròximes edicions, d’obrir l’entrada a escolars d’altres comarques

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También