Arrenca la venda d'entrades del Festival Deltebre Dansa

La tretzena edició del festival tindrà lloc del 10 al 23 de juliol

02 junio 2017 10:28 | Actualizado a 02 junio 2017 10:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper dilluns 5 de juny a les 9 hores es posen a la venda les entrades de tots els espectacles programats del festival Deltebre Dansa, que tindrà lloc del 10 al 23 de juliol. Les entrades tindran un cost de 5 euros per persona i nit i donaran accés a tots els espectacles que es representin durant la mateixa nit i al mateix espai.

Les entrades es podran comprar per Internet a la pàgina web www.deltebredansa.cat i al portal www.ticketea.com, on es demanarà un registre ràpid al sistema. De la mateixa manera, i com ja s’ha fet els darrers anys, el mateix dia de cada espectacle es posaran a la venda les últimes entrades disponibles per a aquella mateixa nit. Aquestes es podran adquirir, fins que s’esgotin, a partir de les 19 h a la taquilla situada al costat de la Carpa Deltebre Dansa. Les entrades no estaran numerades i s’hauran de presentar impreses, o amb el codi QR que facilita Ticketea, per tal de validar-les digitalment i per ordre de cua.

Amb la seua 13a edició en camí, el Festival Deltebre Dansa s’ha establert com un dels referents del sector de les Arts Escèniques, tant a escala nacional com internacional. Al llarg de tots aquests anys, aquest projecte de gran escala ha aconseguit un fet tan complex com el de crear un esdeveniment d’interès cultural, de caràcter innovador i d’alta qualitat artística. La prova ha estat el seu creixement exponencial edició rere edició.

Després de l’èxit de la primera edició del 2016, el proper 12 de juliol també se celebrarà la Nit d’Espais Alternatius del Festival Deltebre Dansa 2017. La programació artística oferirà un total de nou espectacles d’entrada lliure, que es representaran en cinc espais diferents del municipi de Deltebre. Les actuacions són una selecció de diverses disciplines, on els artistes crearan espais únics per apropar la dansa i les Arts Escèniques a tots els públics.Aquesta singular iniciativa aconsegueix traslladar els espectacles fora de la Carpa Deltebre Dansa perquè tinguin lloc a altres espais de Deltebre on no seria habitual imaginar una proposta artística. El resultat és una aposta dinàmica on hi haurà diversos espectacles simultanis però en diferents ubicacions del municipi.

Comentarios
Multimedia Diari