Arrenca una campanya per recollir llet a la pista de gel de Tortosa

Les donacions es bescanviaran per participacions en el Tió Solidari que se celebrarà el dia 23 a la plaça de la Cinta

19 mayo 2017 17:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Banc d’Aliments de les Terres de l’Ebre ha iniciat una campanya per recollir llet per a les entitats socials com Càritas o Creu Roja, que les repartirà entre les famílies necessitades. Tothom qui porte brics de llet a una vela situada just al costat de la pista de gel de Tortosa (a la plaça de l’Ajuntament) rebrà a canvi una participació per al Tió Solidari que se celebrarà durant el matí del dia 23 a la plaça de la Cinta.

Tal com ha explicat Òscar Ologaray, coordinador de la delegació del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, la intenció és poder recollir més aliments, i llet en concret, per compensar el desequilibri produït durant el Gran Recapte 2016 a causa de les fortes pluges del 25 i 26 de novembre.

«Aquests dies en què tothom celebra sopars amb companys de faena, familiars o amics, s’ha de pensar que hi ha gent que no pot ni sopar», ha expressat. «La població pot pensar que el Banc dels Aliments no para de demanar, però cal recordar que aquells que necessiten la nostra ajuda la necessiten cada dia, no només un cop l’any».

En concret es demana llet perquè és un dels aliments bàsics que més es consumeixen, sobretot els xiquets per esmorzar o berenar, i que les entitats socials, de vegades, han de comprar per poder abastir tothom. Excepte llet infantil, que ja està coberta amb ajudes de la Unió Europea, es demana qualsevol tipus de llet, de procedència animal o vegetal.

El president de l’Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa, Joan Iniesta, ha explicat que amb el bescanvi amb una participació per al Tió Solidari es pretén fomentar als xiquets la tradició d’alimentar el tió per tal que després puga donar regals i a més poder col·laborar amb famílies necessites i ajudar altres xiquets amb el Banc dels Aliments. El dia 23, durant el Tió Solidari, també es pot portar llet.

Èxit de la pista de gel

Durant aquests dies festius o de pont s’ha pogut veure la pista de gel de Tortosa, situada a la plaça de l’Ajuntament, molt concorreguda.

L’horari general de la pista és de 10.30 a 14 hores i de 16.30 a 20 hores. Està oberta fins al 8 de gener. L’entrada té un preu de 6 euros els 30 minuts, però es poden aconseguir descomptes als comerços i establiments de la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari