Arrenquen les obres per asfaltar la C-42 des de la plaça del Bimil·lenari de Tortosa

Paral·lelament l’Ajuntament de Tortosa actua en diferents carrers del centre de la ciutat pavimentant la via

27 julio 2017 10:11 | Actualizado a 27 julio 2017 15:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta setmana han començat els treballs de millora del ferm de l’autovia C-42, en un tram d’1,3 quilòmetres des de la plaça del Bimil·lenari i cap als portals d’entrada a Tortosa.

Les obres, a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat, permetran millorar les condicions del ferm de la carretera i afavorir, així, la seguretat i la comoditat en la conducció. 

Com a tasques complementàries, es disposaran nous elements per a facilitar el drenatge i es renovarà la senyalització horitzontal. El Departament de Territori i Sostenibilitat té la voluntat d’aprofitar per fer els treballs aquestes setmanes de ple estiu, moment en què es redueix força el trànsit rodat a la zona i així evitar alguns possibles problemes de mobilitat. Des de dilluns, s’han vist els operaris treballant en la millora del paviment en diferents trams de la via.

Les obres es faran de manera coordinada per tal que la coincidència a l’agost amb el tall del pont de l’Estat de Tortosa no provoque més afectacions de les necessàries a l’hora de sortir o d’accedir a la ciutat. Aquesta obra té un termini d’execució previst de 2 mesos.

Per altra banda, el Departament de Territori i Sostenibilitat també ha impulsat una actuació de millora del ferm de la C-12 entre Tortosa i Aldover, amb la licitació de les obres corresponents per un import d’1,2 milions d’euros. Es preveu que els treballs comencen l’últim trimestre d’aquest any i tinguen un termini d’execució de quatre mesos.

Pavimentació de carrers

Simultàniament, fins avui dijous, l’Ajuntament de Tortosa està pavimentant diferents carrers del centre de la ciutat. En concret s’està actuant als carrers: Teodoro González entre Despuig i Cervantes; Pare Cirera; Sant Ildefons; Enric d’Ossó entre Mossèn Manyà i Rosselló; i Seu d’Urgell. La Policia Local regula el trànsit per minimitzar les afectacions a la circulació.

Pel que fa al pont de l’Estat de Tortosa, cal recordar que el trànsit es tallarà en tots dos sentits del 14 al 24 d’agost, per instal·lar-hi les plaques de formigó de la plataforma sud per a bicicletes i vianants.
 

Comentarios
Multimedia Diari