Arrenquen quatre dies per conèixer i comprar tot tipus de terrissa a la Galera

Aquest divendres a la tarda s'inaugura la fira

19 mayo 2017 15:30 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest divendres a la tarda s’inaugurarà a les 18 hores la XXIV Fira de la Terrissa de la Galera, a la Casa de la Vila. L’acte serà presidit pel Sr. Xavier Villas Balasch, cap de l’Àrea d’Artesania del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Posteriorment és visitarà el Museu Terracota, i s’inaugurarà l’exposició de ceràmica de Teresa Marta Batalla, de Roquetes i terrissa de Alfarería Gregorio Peño C.B. de Villafranca de los Caballeros (Toledo), guanyadors del V Premi Biennal de Ceràmica i Terrissa, Vila de la Galera 2016.

Fins dilluns, la fira, que serà gratuïta, és podrà visitar en horari de matí de 10 a 14 hores i de tarda de 16 a 21.30 hores.

Durant tot el dia del dissabte rs portaran a terme diferents actes entre l’organització i els representants holandesos, en ser Holanda el país convidat en aquesta edició. Els actes protocol·laris estaran presidits pel Sr. Lluis Puig i Gordi, Director de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Una de les activitats adreçades als xiquets en el marc de la fira és el taller d’Enfanga’t, al costat de la plaça Espanya, per aprendre a modelar l’argila amb les mans.

Comentarios
Multimedia Diari