Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Arriba a Tortosa un musical basat en la història de Jack l´Esbudellador

Es tracta d´un musical benèfic, amb la música del tortosí Josep Ollé i l´actuació de disset intèrprets de l´Estudi de veu i cant Cecília Aymí

Marina Pallás

Whatsapp
Els beneficis que es recaptaran amb l´espectacle aniran a favor de Càritas. Foto: Joan Revillas

Els beneficis que es recaptaran amb l´espectacle aniran a favor de Càritas. Foto: Joan Revillas

Aquest juliol s’estrenarà a Tortosa el musical L’esbudellador de Whitechapel, amb música del tortosí Josep Ollé i sota la direcció d’escena de Mireia Andreu, la direcció vocal de Cecília Aymí i la musical de Jordi Bonilla.

La iniciativa naix de l’Estudi de veu i cant Cecília Aymí, quan buscava un espectacle a representar amb els alumnes solistes de nivell avançat. «Em va caure a les mans la partitura de L’esbudellador de Whitechapel de Josep Ollé i amb la Mireia Andreu vam veure que era molt viable», explica Cecília Aymí, directora vocal de l’espectacle i directora de l’estudi. El musical, però, serà benèfic, amb un preu de l’entrada a 5 euros, i els beneficis aniran destinats a Càritas.

L’espectacle ja es va estrenar el passat hivern al Teatre del Raval de Barcelona. Aquest cop hi actuaran 17 intèrprets de l’estudi i cinc músics professionals, tres dels quals ebrencs, que ja van actuar a Barcelona.

«La representació a Barcelona va tindre un caire més còmic, mentre que aquí serà més sobri i misteriós. S’ha aconseguit un gran nivell amb el nou enfocament que li ha donat Mireia Andreu», puntualitza Aymí. «Els artistes porten assajant des del passat gener i tots s’hi han implicat»

El musical, en català, conté una fusió de temes més jazzístics amb d’altres més clàssics, sempre sota la influència d’Albert Guinovart (compositor del musical Mar i Cel, entre d’altres), donat que Josep Ollé n’és deixeble. L’argument està centrat en la història de Jack l’Esbudellador i ambientada al Londres del segle XIX. Malgrat això, serà un espectacle apte per a tots els públics.

Les entrades ja estan a la venda. Es poden trobar anticipades al mateix Estudi de veu i cant Cecília Aymí, a l’estanc Lleixà del Mercat Municipal de Tortosa, a la perruqueria Nova Imatge, a la botiga de roba The Whippet i al pub Lo Carrer de l’Havanna. També es podran adquirir el mateix dia a l’Auditori Felip Pedrell una hora abans. L’espectacle es representarà a l’Auditori el dissabte 11 de juliol a les 20 hores i el diumenge 12 de juliol a les 18.30.

L’Estudi de veu i cant Cecília Aymí va obrir ara fa tres anys amb la voluntat de formar nous professionals. A banda d’estudi de cant també ofereix classes de veu parlada i de teatre.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También