Arrossaires del Delta entrega participacions de Nomen Foods als seus socis

Nomen Foods SL estarà participada en un 11% pels cooperativistes a títol individual, mentre que el 89% restant quedarà en mans de la Cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre

30 agosto 2018 09:17 | Actualizado a 30 agosto 2018 09:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre ha acordat lliurar participacions accionarials de Nomen Foods SL als seus 950 socis, operació amb la qual es tanca el procés de constitució d'aquesta societat mercantil.

Aquesta decisió l'ha pres l'assemblea de cooperativistes d'Arrossaires, que buscava noves fórmules societàries, organitzatives i financeres per encarar els projectes de futur, segons ha informat en un comunicat.

Amb aquest acord, Nomen Foods SL estarà participada en un 11% pels cooperativistes a títol individual, mentre que el 89% restant quedarà en mans de la Cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre.

El director general del grup agroalimentari, Enric Batlle, ha destacat que "Arrossaires ha vist incrementada la seva activitat, patrimoni i penetració al mercat espanyol els últims anys i necessitàvem noves fórmules societàries, organitzatives i financeres per enfortir les dues entitats resultants", que són Nomen Foods i Arrossaires.

Nomen Foods serà l'encarregada a partir d'ara de la producció i comercialització de les marques Nomen, Bayo i Segadors del Delta, a més dels negocis de granels per a indústria i exportació.

De la seva banda, la cooperativa Arrossaires gestionarà les àrees agronòmiques i s'encarregarà de l'assessorament als arrossaires, a més dels àmbits d'R+D en llavors, varietats, productes ecològics i les activitats relacionades amb el medi ambient.

En el marc de l'estratègia de creixement al mercat espanyol, Nomen Foods ha obert a més una oficina comercial a Madrid.
Arrossaires del Delta de l'Ebre va tancar 2017 amb una xifra de negoci de 35,8 milions, un 3,4% més que l'exercici anterior, i un resultat net d'1,64 milions, un 7,5% més.

Nomen Foods forma part de la cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre, que està formada per 950 socis productors que cultiven 5.500 hectàrees de la zona del Delta de l'Ebre.

El grup, que disposa d'una planta al municipi de Deltebre (Baix Ebre) on treballen un centenar de persones, comercialitza les marques Nomen, Bayo i Segadors del Delta. 

Comentarios
Multimedia Diari