Ascó dóna xecs de fi de carrera de 3.000 euros a deu joves del poble

L'objectiu és reconeixer l'esforç dels alumnes i ajudar a cobrir les despeses de la possible ampliació dels estudis superiors

19 mayo 2017 16:35 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Ascó ha lliurat un xec fi de carrera a deu joves del municipi per un import de 3.000 euros cada un. Aquest xec es dóna a tots els estudiants universitaris que han acabat la seva formació universitària.

Es tracta d’unes subvencions que es concedeixen des de l’any 2009 amb l’objectiu de reconèixer l’esforç que han fet els estudiants durant el temps que han durat els estudis i que se sumen als que es donen per cada crèdit aprovat durant tota la carrera.

El xec fi de carrera també té la finalitat d’ajudar-los a ells i a les seves famílies a cobrir la despesa que suposa ampliar els coneixements que han adquirit, ja sigui realitzant algun màster, postgrau o estades a altres universitats.

Ajuts a l’ensenyament

Aquestes no són les úniques subvencions que atorga l’Ajuntament d’Ascó en concepte d’ajuts individuals per als estudis. També concedeix ajuts als alumnes d’educació infantil, primària, secundària, estudis de grau, de postgrau o equivalents, ensenyaments d’idiomes i als cursos d’accés als cicles formatius. Així mateix, es poden sol·licitar ajuts pel transport i per l’adquisició de llibres. En total, durant el 2016, l’Ajuntament d’Ascó va atorgar una mica més de 137.000 euros de subvencions pels conceptes esmentats.

Enguany, l’Ajuntament d’Ascó ha creat un no ajut. Es tracta d’una subvenció per tots aquells estudiants que a més d’acabar la carrera dintre del pla d’estudis establert ho faci amb un excel·lent o un cum laude. D’aquesta manera es vol premiar l’esforç i la dedicació que suposa treure les màximes puntuacions.

Comentarios
Multimedia Diari