Ascó es prepara per la Fira de Nadal i la Mostra del Cava

A la fira es podran adquirir productes típics de Nadal i gastronòmics, realitzar tallers amb els més petits i gaudir també d’una copa de cava

29 noviembre 2018 10:24 | Actualizado a 05 diciembre 2018 17:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El municipi d’Ascó celebra aquest cap de setmana, durant els dies 1 i 2 de desembre, la Fira de Nadal, paral·lelament amb la Mostra del Cava. Un cap de setmana destacat per a la població, que obre les seves portes a tots els visitants que vulguin gaudir de la gran oferta que tenen preparada. 

La 10a Fira de Nadal, ubicada a la Rambla, compta enguany amb 58 estands amb productes nadalencs, gastronòmics i de regal. També es preparen tallers per petits i grans, activitats com el taller per fer i decorar amb motius nadalencs de fang o el d’espelmes de Nadal, entre d’altres.

Al mateix temps, el Centre Neuràlgic acull enguany una nova exposició, ‘Aquells antics comerços’, una mostra per rememorar com estaven decorats antigament aquests establiments, com funcionaven, que es venia... Una mostra formada amb elements que han cedit persones dels antics comerços d’Ascó i alguns de fora el municipi. La fira també inclou sortejos, com el del cistell de Nadal preparat per l’Associació de Comerciants d’Ascó; o el sorteig de dues entrades per visitar el Museu del Ferrocarril. 

L’esdeveniment estrella del cap de setmana serà el concert de dissabte, al Casal Municipal, amb el grup Hotel Cochambre. La recaptació de les entrades es destinarà a La Marató de TV3, que enguany col·labora amb la investigació del càncer. No és el primer any que Ascó celebra aquest concert solidari, i enguany ho fa amb un grup diferent com Hotel Cochambre. 

Àmplia oferta de caves
En paral·lel a la Fira de Nadal se celebra també la Mostra del Cava, que enguany oferirà 23 estands de 23 empreses de cava diferents de l’àmbit de Catalunya. L’any passat la mostra es va traslladar a la plaça del Casal i enguany es manté allí, tot i que amb una petita novetat. En lloc de fer-se al descobert, com anteriorment, enguany s’instal·larà a l’interior d’una carpa per resguardar-se del fred i de pluja, si escau.

Comentarios
Multimedia Diari