Ascó ofereix 50 llocs de treball per a joves aquest estiu

Els veïns d’entre 17 i 25 anys poden presentar aquest setmana les sol·licituds per participar al Pla d’Ocupació Juvenil Estiu Jove

29 junio 2020 15:40 | Actualizado a 01 julio 2020 11:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Ascó ofereix aquest estiu 50 llocs de treball per a joves del municipi d’entre 17 i 25 anys. Es tracta de places amb un contracte a temps parcial (50% de la jornada laboral) i d’una durada d’un mes, per tal de desenvolupar tasques a l’administració municipal, en el marc del Pla d’Ocupació Juvenil Estiu Jove.

En aquesta convocatòria s’ofereixen places de suport als departaments de secretaria, recursos humans, informàtica, serveis tècnics, cultura i festes, medi ambient, brigada municipal, intervenció i tresoreria, habitatge, comunicació i atenció a les persones. També es preveuen tasques de suport a l’oficina de subvencions, a la Llar d’Infants i a Vídeo Ascó Televisió, segons detallen des de l’Ajuntament.

Per participar en el procés de selecció, cal presentar el currículum vitae i l’informe de vida laboral, però també d’altres documents que permetran puntuar, com són la matrícula d’estudis, formacions complementàries en idiomes i competències digitals, o la declaració de l’impost sobre la renda de les persones físiques de l’exercici 2019.

A més, els aspirants hauran de realitzar una prova tipus test de coneixement sobre l’administració local i del lloc o llocs als que aspirin.

Amb aquest nou enfocament a l’Estiu Jove, l’equip de govern d’Ascó vol que aquesta sigui una acció que contribueixi a la millora de l’ocupabilitat de les persones joves del municipi. «Pretenem que esdevingui una iniciativa encaminada a atorgar experiència relacionada amb els seus estudis, que millori les competències professionals per conseqüentment millorar les possibilitats d’accés al mercat laboral, i finalment que les tasques que realitzin permeti desenvolupar projectes d’interès general i social per a la població», remarquen.

Mòdul formatiu

Al llarg d’aquesta setmana es poden presentar les sol·licituds per participar al Pla d’Ocupació Juvenil Estiu Jove, el qual incorpora un mòdul formatiu en relació al lloc de treball a ocupar, de Prevenció de Riscos Laborals i amb competències transversals idònies per a la seva aplicació al lloc de treball.

Comentarios
Multimedia Diari