Ascó prepara les festes de Nadal amb un mercat i una mostra gastronòmica

La Rambla Catalunya acollirà les activitats de la Fira de productes nadalencs i la Mostra del Cava, aquest cap de setmana

28 noviembre 2019 10:50 | Actualizado a 30 noviembre 2019 14:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Fira de Nadal d’Ascó obrirà les portes, un any més, a les festivitats del mes de desembre. La Rambla Catalunya del municipi de la Ribera d’Ebre serà aquest cap de setmana el centre neuràlgic de l’esdeveniment, acollint 46 parades de decoració nadalenca, regals i productes artesanals.

La Fira també comptarà amb diferents espais dinàmics, com els tallers infantils, on els més menuts pordan aprendre a fer motius nadalencs amb fang, un imant o fins i tot una corona de nadal. Per als adults també hi haurà l’anomenat Espai Actiu, un racó on aprendre des d’aromateràpia fins a la cuina de canapès especials per aquestes dates o trufes de xocolata. Aquests espais es complementaran amb una zona d’atraccions infantils i juvenils.

El plat fort de la Fira però serà el dissabte la nit amb el concert del grup de versions Allioli i l’actuació d’Èxit Remember. Una cita solidària que destinarà els beneficis de les entrades, que tindran un preu de 3 euros, a La Marató de TV3.

Durant aquests dos dies, i fins al 6 de gener, al carrer Democràcia també es podrà veure l’exposició de pessebres d’Ignasi Biarnés, membre de l’Associació Pessebrista de Tarragona. La mostra també recollirà fons per a la investigació contra el càncer.

Mostra del Cava

Entre les activitats de la Fira de Nadal també destaca la 9a Mostra del Cava, un espai gastronòmic que s’ha integrat a la perfecció i que enguany s’ampliarà amb 23 estands de cava i 6 de degustacions. Els cellers convidats aquest any són el Celler Serra d’Ascó i l'Helga de Biopaumerà , marca que compta amb una medalla d’or a l’International Organic Wine Award 2019.

Durant la Mostra es podrà gaudir de diferents tastos amb maridatge com el de firma Gramona, dissabte a les 19 hores, o de Juvé & Camps, diumenge a les 12 del migdia. Els tastos es realitzaran al Casal i compten amb places limitades, fet pel qual s’haurà de reservar prèviament l’assistència a l’Oficina de Turisme del municipi o bé als mateixos estands de venda dels tiquets de la Mostra. El preu dels tastos i el maridatge és de 20 euros per persona.

Dissabte a la tarda es presentarà també l’associació Llepolia del vi. A més, tant dissabte a les 19 hores com diumenge a les 12.30 del migdia, la carpa estarà amenitzada per la música de Stromboli Jazz Band i Pepper and Soul.

La Fira de Nadal i de la Mostra de Cava es podran visitar dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre, en un horari d’11 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Comentarios
Multimedia Diari