Ascó presenta una nova iniciativa per a aquest estiu: l’Ascó Jazz Festival

Hi haurà un cicle de concerts el 21 i 22 de juliol al Casal Municipal

26 junio 2017 09:26 | Actualizado a 26 junio 2017 09:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Ascó ha presentat una nova proposta per a aquest estiu: l’Ascó Jazz Festival, un cicle de dos concerts que tindran lloc el divendres 21 i dissabte 22 de juliol, al Casal Municipal d’Ascó, a partir de les 21 hores. 

En aquesta primera edició s’ha apostat per La Vella Dixieland, que vindrà acompanyada per dos grans artistes com són la vocalista Marian Barahona i el trompetista Josep M. Farràs, i que obriran l’Ascó Jazz Festival el divendres 21 de juliol. 

L’endemà serà el torn del grup de Falset La Soul Machine, el qual va interpretar la cançó de l’estiu de l’any passat de TV3, Fes-te l’estiu.
L’Ascó Jazz Festival comptarà, a més, amb un espai gastronòmic on, després dels concerts, els qui hagin adquirit les entrades o l’abonament per als dos dies podran degustar tot un seguit de tapes i ‘platillos’ que satisfaran els paladars dels més gurmets.

L’Ajuntament d’Ascó posa a la venda un nombre d’entrades limitades que es podran adquirir a través de la pàgina web de Ticketmaster i també presencialment a l’Oficina de Turisme d’Ascó.

Comentarios
Multimedia Diari