Ascó s'endinsa en la Fira de Nadal i degusta la sisena Mostra del Cava

A la clàssica fira d'aquest dissabte i diumenge es podran adquirir productes típics de Nadal i gastronòmics, i fer-ho acompanyat d'una copa de cava

19 mayo 2017 17:11 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest cap de setmana Ascó celebra, un any més, la seua Fira de Nadal, que ja assoleix la vuitena edició i on es podran trobar tot tipus de productes típics nadalencs, gastronòmics i articles de regal per a tots els gustos.

Enguany al centre de la fira hi haurà una exposició de motos en miniatura, que es podrà veure dissabte, de 16 hores a 21 hores, i diumenge, de 10 a 13 hores i de 16 a 21 hores.

També es podran fer diversos tallers per a grans i petits com ara un sobre decoració de peces de fang, un altre amb pauma, un per aprendre a fer un centre de Nadal amb goma EVA i un taller torn.

A més de la fira, els petits també podran gaudir d’atraccions infantils i juvenils a la plaça del Casal, amb un rocòdrom, uns cavallets, un trenet infantil, un circuit de cotxes i un simulador de fórmula 1.

L’horari de la Fira de Nadal serà: dissabte de les 16 a les 21 hores i el diumenge de les 10 a les 21 hores.

Algunes entitats d’Ascó també han col·laborat organitzant diverses activitats. L’associació de Comerciants d’Ascó Movem Ascó sortejarà una monumental cistella nadalenca amb productes dels comerços associats.

El Col·lectiu de Dones d’Ascó durant els dies de la Fira faran recollida de tota mena d’aliments envasats per al Banc d’Aliments de la província de Tarragona.

Des de fa sis anys que s’aprofita l’esdeveniment de la Fira de Nadal per complementar el cap de setmana amb una proposta més gastronòmica, en aquest cas de cava. En aquesta edició, els productors participants són 26. Així mateix, s’oferiran degustacions per acompanyar, a càrrec dels establiments: Tapes del Florida, Bar Núcleo, Bar Anita. Deltamar Ostrons del Delta i Jamones Ibéricos Fregenal.

La copa gravada més el portacopes més un tiquet de tres degustacions de cava tindrà un preu de tres euros. Sis degustacions costaran cinc euros. L’horari de la degustació i venda de cava és dissabte de 17 a 22.30 hores i diumenge de 12 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Comentarios
Multimedia Diari