Ascó s'endinsa en la Fira de Nadal i la Mostra del Cava

Es podrà gaudir aquest cap de setmana de cava de més d’una vintena de cellers catalans

03 diciembre 2017 16:00 | Actualizado a 05 diciembre 2017 11:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest cap de setmana Ascó celebra, un any més, la seua Fira de Nadal, que ja assoleix la novena  edició i on es podran trobar tot tipus de productes típics nadalencs, gastronòmics i articles de regal per a tots els gustos. El municipi riberenc s’endinsa aquest cap de setmana, a més de la Fira de Nadal, a la setena edició de la Mostra del Cava.

Ahir es va inaugurar la Fira de Nadal a la Rambla, amb venda de productes nadalencs, gastronòmics i de regal, atraccions infantils i juvenils i tallers. Entre els tallers que també s’hi organitzen destaquen els de torn, motius nadalencs i d’arbre de nadal amb ‘goma eva’. 

La fira estarà oberta avui diumenge a tots els visitants que vulguen gaudir d’aquest ambient i caliu tan nadalenc d’11 a 14 hores i de 16 a 21 hores. 

El Centre Neuràlgic acollirà aquests dies l’exposició fotogràfica ‘Nadal a Ascó’, amb imatges nostàlgiques dels Nadals viscuts al municipi en les últimes dècades. 

A més a més, ahir a mitjanit es va celebrar un concert solidari per a la Marató de La Banda del Coche Rojo, agrupació que l’any passat va guanyar  el premi de l’Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, amb una música que es caracteritza, sobretot, per la seua posada en escena i per les peces que toquen, adaptades als gustos del públic.

Per oferir més animació al municipi, atraure més visitants i diferents perfils de públic, de forma que la Fira de Nadal es puga combinar amb un esdeveniment gastronòmic, des de fa set anys també se celebra paral·lelament a la iniciativa nadalenca la Mostra del Cava.

En aquesta setena edició, la mostra arriba amb la novetat del canvi d’escenari, que passa de la Rambla de Catalunya a la plaça de Casal. L’objectiu és guanyar més caliu justament en un cap de setmana amb tant fred i cops de vent com aquest, i evitar l’atapeïment que es produïa en les hores de major afluència en anteriors edicions. L’esdeveniment sempre gaudeix de molt bona acceptació entre ciutadania i visitants de fora. 

Enguany a la mostra hi participen un total de 24 estands de caves d’arreu de Catalunya, algunes d’elles considerades caves d’alta gamma. Completa l’oferta quatre estands de degustacions gastronòmiques, com en anteriors edicions. La Mostra del Cava tindrà un horari avui diumenge d’11.30 a 14.30 hores i de 17 a 21 hores.

Comentarios
Multimedia Diari