Atracament amb arma blanca i 4.000 euros robats

Els atracadors, un home de Jesús i una dona de l’Aldea, van entrar al Lidl de Deltebre i els Mossos d’Esquadra els van detenir ahir

18 mayo 2019 08:58 | Actualizado a 23 mayo 2019 15:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El dijous 16 de maig, un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i natiu del poble de Jesús, acompanyat per una dona de 30 anys també espanyola i de l’Aldea, es sobre les 20.30h a cometre un atracament.

El lloc escollit va ser un supermercat de Lidl de Deltebre situat a la carretera Far de Buda, kilòmetre 9. Els dos presumptes atracadors vàren esperar l’hora propera al tancament per cometre el robatori. Quan quasi no quedava ningú al supermercat i les caixeres ja quasi estaven a punt de fer el recompte de caixes, els dos indivisus van entrar al Lidl. 

Va ser llavors quan, l’home es va situar al darrere d’una de les caixeres i li va clavar una punta de ganivet. L’amenaça era clara: «dona’m tots els diners». Les caixeres espantades van procedir a donar-li la recaptació que tenien i aproximadament els lladres es van emportar uns 4.000 euros.

Però per casualitats del destí, un mosso fora de servei es trobava fora del Lidl, i quan va veure el comportament «sospitós de la parella» va decidir quedar-se amb les característiques del vehicle. 

A partir del testimoni de l’agent i les diferents indagacions del cos dels Mossos d’Esquadra de Tortosa i de l’Ametlla de Mar, i també la col·laboració dels vigilants municipals de l’Aldea, que han treballat en l’operativa, s’ha pogut localitzar el vehicle. Un cop identificat el cotxe, els agents han prosseguit al reconeixement dels presumpte lladres. Finalment, ahir al matí, després de tenir tota la informació, han pogut detindre als dos presumptes sospitosos.

Cal destacar a més, que gràcies a l’efectivitat del cos de la policia, s’han pogut recuperar els 4.000 euros robats.

Comentarios
Multimedia Diari