Avança la reforma del Pont de l'Estat de Tortosa amb les obres a la plaça Constitució

L'Ajuntament confia que l'actuació estarà enllestida abans de la Festa del Renaixement

19 mayo 2017 16:20 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquesta setmana s’ha pogut veure com les obres de reforma integral del pont de l’Estat de Tortosa avancen a bon ritme. En concret, els treballs ara s’han centralitzat en la plaça Constitució, al costat de la d’Agustí Querol, on s’ha tret la parada de bus urbà, entre d’altres actuacions.

Durant aquesta setmana i la que ve, el carrer Pintor Gimeno dret (mirant a Ferreries) romandrà tallat al trànsit. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha explicat al Diari que el carrer haurà d’estar tallat durant aquest temps en aquest costat del pont ja que «s’està col·locant la nova vorera i els tubs per la llum».

L’alcalde de Tortosa va fer una visita d’obres ahir divendres al matí, per comprovar in situ que els treballs avancen segons el previst.

Bel ha detallat al Diari que el pont podrà estar obert al trànsit uns dies abans de la Festa del Renaixement de Tortosa (finals de juliol). «Ho creiem, però no ho podem confirmar completament», ha expressat.

L’alcalde sí ha confirmat que en aquests moments s’està redactant el modificant del projecte. «L’arquitecte ens ha comunicat que ja el té pràcticament enllestit. Quan tinguem això ho donarem per acabat».

Així mateix l’alcalde ha comunicat que «estem treballant perquè finalitze tot quan abans millor i obrir el trànsit també quan abans millor».

Des del mes de juny i a causa de les obres, el pont de l’Estat és de sentit únic per a vehicles en direcció cap al barri de Ferreries. La reforma integral del pont preveu una nova il·luminació amb tecnologia LED, un carril bici i una clara millora per a la vorera de vianants.

Comentarios
Multimedia Diari