Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Avancen a bon ritme les obres del nou centre d’atenció primària d'Amposta

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha realitzat una visita d’obres aquesta setmana i ha anunciat que l’obra quedarà finalitzarà el mes de març de 2018

A.C.

Whatsapp
Imatge de l’estat de l’obra del nou CAP d’Amposta.  FOTO: joan revillas

Imatge de l’estat de l’obra del nou CAP d’Amposta. FOTO: joan revillas

Les obres de construcció del nou centre d’atenció primària (CAP) d’Amposta avancen a molt bon ritme. L’empresa adjudicatària del contracte ha aixecat l’edifici de nova planta que acollirà l’equipament sanitari, d’una superfície de 2.300 metres quadrats, en uns terrenys a tocar de l’estació d’autobusos, a la rotonda de la Castellania. 

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha realitzat una visita d’obres aquesta setmana i ha anunciat que l’obra quedarà finalitzarà el mes de març de 2018. A partir de llavors, caldrà dotar l’immoble de l’equipament sanitari adequat. La previsió és obrir el centre l’any 2019.
El nou CAP disposarà d’àrea d’urgències i extraccions, medicina de família, pediatria, àrea d’atenció a la dona i odontologia, entre d’altres

L’equipament és una demanda històrica de la capital del Montsià. El projecte, ha recordat l’alcalde, estava pendent des del 2010, quan l’havia d’executar el Consorci d’Inversions Públiques, un ens format pels ajuntaments d’Amposta, Tortosa i Reus que es va acabar dissolent. 
Així, el CatSalut va recuperar el projecte i l’ha tirat endavant. El cost de l’obra és de 3,45 milions d’euros.

Temas

Comentarios

Lea También