Avancen les obres de la nova planta de Florette al Baix Ebre

Ubicada al polígon Catalunya Sud, entre Tortosa i l’Aldea, està previst que funcioni a la primavera del 2021

29 julio 2020 08:20 | Actualizado a 29 julio 2020 08:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’empresa Florette, especialitzada en la venda d’amanides i vegetals frescos i llestos per consumir, avança les obres per instal·lar la seva seu al polígon Catalunya Sud, entre Tortosa i l’Aldea. Després d’anunciar que havien comprat un terreny al Baix Ebre, aquesta setmana ja s’ha pogut veure com la maquinària de l’empresa Construcciones Ecay, qui s’encarrega de realitzar les obres, feia els primers passos per ubicar la seu de l’empresa navarresa, en la qual preveu invertir 13 milions d’euros només en la primera fase. Unes obres que, segons preveien des de Florette, s’allargaran fins a l’any vinent, ja que detallaven que la planta començarà a funcionar a la primavera de 2021.

La construcció del nou centre de producció es dividirà en dues fases, la primera de les quals consistirà en la construcció de la nau de producció i la zona d’oficines, que ocuparan 7.600 metres quadrats d’una superfície total de 64.000 metres quadrats. A la planta del Baix Ebre, la multinacional preveu elaborar 25 milions anuals d’amanides i verdures per consumir, pel qual afirmaven que necessitaran unes 200 persones per treballar a l’empresa. De moment, al seu portal web ja van publicar dues ofertes de treball per cercar un director o directora de planta i responsables de manteniment.

A banda, els plans de l’empresa impliquen treballar amb el sector agroalimentari ebrenc, ja que apuntaven que gràcies a la proximitat entre els camps de cultiu i els centres logístics de l’empresa són la clau que permet que els productes tardin menys en passar de l’horta a la cistella dels consumidors.

Sostenibilitat

La nova planta de Tortosa se sumarà a les altres 6 que Florette té en diferents municipis de Navarra, Toledo, Cuenca, Murcia i les Illes Canàries, on també parteixen de la sostenibilitat com a eix estratègic de l’empresa.

Des de Florette van comunicar que just aquest concepte de sostenibilitat jugarà un paper fonamental en el nou centre de producció, que treballarà amb energies renovables, amb un model de recuperació d’aigua i amb eficiència energètica basada en l’autoconsum. A més, també detallaven que es basarà en el concepte d’indústria 4.0 i s’enfocarà en una major eficiència dels recursos i d’adaptació a les demandes.

Florette, nascuda fa més de trenta anys a Navarra, és una de les empreses líders en el sector de la producció i distribució de productes frescos i saludables, amb presència en més de 14.000 punts de venda i en 13.000 restaurants.

Comentarios
Multimedia Diari