Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Avancen les obres del pont vell amb la instal·lació de totes les mènsules

Aquesta setmana s'han pogut veure els treballs dels operaris per ampliar l'estructura del pont, pas previ a col·locar el vial per a vianants i bicis

M. Pallás

Whatsapp
Els operaris que treballen a les obres del pont de l´Estat, pintant les mènsules, ahir. Foto: joan revillas

Els operaris que treballen a les obres del pont de l´Estat, pintant les mènsules, ahir. Foto: joan revillas

Aquests dies es pot veure com els operaris que treballen en les obres de la reforma integral del pont de l’Estat de Tortosa realitzen complicats treballs gairebé acrobàtics. En concret, s’han instal·lat totes les mènsules de la cara nord del pont (a la dreta mirant a Ferreries). Les mènsules són els elements que permeten ampliar l’estructura del pont per encabir-hi el carril bici i la passarel·la per a vianants.

Un cop efectuats el paviments d’aquests carrils, caldrà col·locar les baranes. En finalitzar els treballs d’aquest costat del pont, es passarà a la cara sud (la banda de l’esquerra del pont mirant a Ferreries), de forma que els vianants en aquest cas hauran de transitar per l’altre costat.

Des del mes de juny i a causa de les obres, el pont de l’Estat és de sentit únic per a vehicles en direcció cap al barri de Ferreries. Les obres, que també preveuen una nova il·luminació del pont amb tecnologia LED, avancen segons el calendari previst, tal com afirmen fonts municipals.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También