Balfegó torna a servir tonyina després de l’incendi de la seva nau a l'Ametlla de Mar

El grup tonyinaire treballa des d’unes instal·lacions properes a les que van quedar calcinades pel foc el passat divendres 

25 junio 2018 14:43 | Actualizado a 27 junio 2018 11:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El grup tonyinaire Balfegó de l’Ametlla de Mar ha anunciat que ja pot proveir de tonyina roja els seus clients, després de l’incendi que el passat divendres 22 va inutilitzar la nau de processament de l’empresa.

Després de valorar els desperfectes ocasionats per l’incendi, el grup ha resolt gestionar les operacions en unes instal·lacions pròximes a les que van quedar afectades per les flames. 

L’endemà de l’espectacular incendi que va afecar un 80 per cent de les instal·lacions de terra de la companyia (que diposa d’una granja d’engreix de tonyines davant la costa de la Cala), es va constituir un gabinet de crisi que va determinar una estratègia per tal de poder continuar servint els seus clients.

Els responsables de l’empresa es van encarregar de visitar diverses localitzacions per traslladar les seves operacions i, després de considerar diferents opcions, van optar per instal·lar-se en una nau molt pròxima a l’afectada per l’incendi.

La família Balfegó vol expressar «el tremendament afortunats» que se senten «en haver constatat, una vegada més, el gran capital humà» amb el qual compten i agraeix la feina «incansable» de col·laboradors i treballadors durant tot el cap de setmana, per restablir la normalitat de l’activitat de l’empresa el més aviat possible. 

Pel que fa als llocs de treball, els responsables de l’empresa asseguren que no només «no es perdrà cap ocupació», sinó que «se’n generaran molts més, ja que hi ha molta feina per fer». Actualment el grup genera uns 220 llocs de treball directes i fins a 200 més d’indirectes. 

El Grup Balfegó reconeix, no obstant això, que en els propers dies es poden donar « retards en el proveïment», per això es disculpa davant els clients als quals apel·la a la seva «paciència i comprensió».

Comentarios
Multimedia Diari