Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Batea convoca un ple per informar sobre la proposta d'independitzar el municipi

L'Ajuntament de Batea vol informar respecte a la polèmica generada per la seva possible indepèndencia

Diari de Tarragona

Whatsapp
Joaquim Paladella, alcalde de Batea. Foto: DT.

Joaquim Paladella, alcalde de Batea. Foto: DT.

El Govern Municipal de l'Ajuntament de Batea ha convocat un ple informatiu dimarts 25 de juliol per ampliar tota la informació referent a la polèmica generada els últims dies per la possible indepèndencia del municipi respecte a Catalunya. 

L'alcalde, Joaquim Paladella, va demanar una visita a la Subdelegació del Govern de l'Estat a Tarragona i al president de la Generalitat, per estudiar la possibilitat que el municipi terraltí pugui independitzar-se de Catalunya i passar a formar part de l'Aragó.

El comunicat de l'Ajuntament és el següent:

El Govern Municipal de l’Ajuntament de Batea, després de l’ampli seguiment mediàtic que els darrers dies hem viscut a Batea, referent a l’assumpte que ha denunciat l’Ajuntament de la discriminació que està patint, i més concretament els darrers assumptes com son la Residència, parcs eòlics i el límit del Terme Municipal, així com de la sol·licitud de reunions al M. Hble. President de la Generalitat i al Sr. Subdelegat del Govern a Tarragona, creu convenient INFORMAR:

1. Que la quantitat de declaracions, reportatges i diferents seguiments fets pels mitjans de comunicació d’aquest assumpte han pogut provocar a la gent desconcert, i al temps certa dispersió en la idea del que de veritat fa l’Ajuntament, el que fa necessari i convenient, a l’entendre d’aquest Govern Municipal, de la convocatòria d’un ple extraordinari el dimarts 25 de juliol de 2017 a les 13.00h per tal de donar i ampliar tota la informació, així com debatre absolutament totes les qüestions, punts de vista, dubtes o qualsevol assumpte que es pugui derivar, amb la voluntat de clarificar vers el Consistori i sobretot a la població, tot el referent a l’assumpte.

2. El Ple serà única i exclusivament dedicat a aquest assumpte i l’alcalde informarà de tot i de totes les qüestions, al temps que es la voluntat que estigui obert a un torn de debat entre els diferents grups del Consistori.

3. El Ple tindrà a més, com a punt afegit, un torn de precs i preguntes per tal de que els diferents regidors puguin expressar, si ho creuen convenient, qualsevol qüestió referida a l’assumpte a debat, en un torn àgil de paraula.

4. El Govern Municipal expressa la voluntat de treballar i de lluitar pels interessos de Batea i sobretot de les persones, i que clarament defensa el dret a decidir de tots els ciutadans.

5. El Govern Municipal, una vegada més, expressa el seu compromís amb la transparència i la democràcia, i creu que el diàleg i el debat són la millor manera de solucionar els problemes del ciutadans.

Temas

Comentarios

Lea También