Benifallet reobre el llagut i inicia la temporada turística

També es posa en marxa el Punt d’Atenció Turística amb un seguit
de mesures de seguretat tant per als visitants com per al personal

06 julio 2020 14:40 | Actualizado a 06 julio 2020 14:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb la sort de coincidir amb un cap de setmana de temps radiant, Benifallet va encetar dissabte passat la seua temporada turística, amb la reobertura del seu llagut com a atractiu principal. Benifallet és un preciós poble riberenc on el turisme és un pilar fonamental. Durant la Setmana Santa el municipi ja rep molts visitants, però la pandèmia per la Covid-19 ha endarrerit l’inici de la temporada fins ara.

Així, dissabte van reobrir el llagut Benifallet i el Punt d’Atenció Turística, que ha reprès la seua activitat amb un seguit de mesures de seguretat tant per als visitants com per al personal de turisme.

Ara els grups s’han reduït a vint persones per sortida. Es preserven els horaris amb quatre sortides: matins, a les 11.00 i 12.30 hores, i tardes, a les 16.30 i 18.00 hores.Cal reservar l’entrada, trucant als telèfon 977267800 o 977462334 o enviant un correu electrònic a covesmeravelles@gmail.com. El pagament només s’acceptarà amb targeta.

Entre altres mesures, cal dur mascareta, i seguir en tot moment les indicacions de les guies a bord de l’embarcació. Pel que fa a mesures de protecció i seguretat, s’ha dotat d’EPIS al personal laboral i s’ha col·locat una mampara de protecció a la recepció del Punt d’Atenció. A més, hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de la visita.

L’altre gran atractiu del poble, les Coves Meravelles, ja van obrir portes el passat 13 de juny.

Comentarios
Multimedia Diari