Benissanet estrena una exposició de diorames

Pere Batlle i Ramon Colomer també han creat per a l’ocasió un pessebre monumental

08 diciembre 2021 18:40 | Actualizado a 09 diciembre 2021 06:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fins el 6 de gener, la població de Benissanet mostra l’exposició de pessebres «Benissanet Nadal 2021». Es tracta d’una proposta única, realitzada expressament per al poble de Benissanet, formada per un conjunt de vuit diorames de grans dimensions i un pessebre monumental.

Els autors han sigut Pere Batlle i Ramon Colomer, que exposen un pessebre monumental conjunt, creat ex professo per a «Benissanet Nadal 2021». Pere Batlle és un dels pessebristes més reconeguts del país, així com a nivell europeu, campió d’Espanya en 2013 i subcampió en 2015. Hi exposa quatre diorames que han guanyat més de vint premis.

Ramon Colomer és especialista en pessebres i diorames de grans dimensions i amb efectes especials, creador del pessebre de la ciutat de Segòvia 2000 (amb més de 60.000 visites), i els «Pessebres del Sentits» de Vinebre en 2013 i 2014. També hi exposa 4 diorames excepcionals, de grans dimensions.

«Tots hem fet diorames o pessebres a casa per aquestes dates, però realment quan veus aquestes obres d’art veus que és un món apassionant. Ens sorprèn com es pot arribar a aquest nivell de detall i d’art», declarà l’alcalde de Benissanet, Francesc Xavier Arbó, durant la inauguració de l’exposició.

«Benissanet és una cita obligada a la Fira de l’Auberge o durant les seues Festes Majors, però enguany és un goig poder acollir aquestes obres d’art. Ramon és un artista de l’art de l’efímer, es capaç de transformar en molt poc temps i de fer màgia», va valorar per la seua banda la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim.

La proposta es pot veure amb entrada gratuïta fins el 6 de gener a la Sala Renaixença, carrer Antoni Gaudí s/n de Benissanet.

Està obert els divendres de 17 a 20 hores i els dissabtes, diumenges i festius d’11a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Comentarios
Multimedia Diari