Bolca un camió ple de cítrics a Tortosa

El conductor del tràiler, ferit lleu, ha estat traslladat a l'hospital Verge de la Cinta per precaució.

24 octubre 2017 16:18 | Actualizado a 26 octubre 2017 09:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un camió de gran tonatge ha bolcat poc després de les tres d'aquesta tarda a la carretera T-311, que va de Tortosa a Bítem. Els Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i ambulàncies del SEM han rebut l'avís de l'emergència a les 15.10 hores i han desplaçat diverses dotacions al quilòmetre 1 d'aquesta carretera.

Segons fonts del Servei Català de Trànsit i de Bombers, el camió hauria perdut lla verticalitat en sentit Bítem i hauria bolcat ocupant els dos carrils de la carretera.

Això ha provocat que la via romangués tallada completament fins a les 16.50 hores, quan una grua ha pogut moure el tràiler cap al voral de la T-311 i els agents dels Mossos d'Esquadra de Trànsit han aconseguit restablir la circulació de forma parcial.

El conductor del camió ha sofert ferides lleus arran de l'accident de trànsit i ha estat traslladat al Verge de la Cinta de Tortosa per un reconeixement mèdic més exhaustiu.

Aquest és el segon accident amb un camió implicat a les carreteres de la demarcació. Cal recordar que aquest matí ha bolcat un camió a Valls i la càrrega de gra ha caigut damunt d'un turisme, on ha mort un matrimoni veí d'Alcover d'uns setanta anys.

Comentarios
Multimedia Diari