Bon Preu construirà un hipermercat Esclat a l'entrada de Tortosa

El grup d'origen català ha demanat llicència per a un hipermercat d'uns 2.500 m de superfície al polígon Temple Sud 2

19 mayo 2017 16:45 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Grup Bon Preu ha confirmat al Diari la decisió de construir un hipermercat de nova planta de la marca Esclat a l’entrada de Tortosa per la C-42. L’hipermercat completa la potent oferta comercial del polígon Temple Sud on fa setmanes el grup francès Akí Bricolaje construeix una superfície comercial dedicada al món del bricolatge.

El grup empresarial català ha demanat la llicència d’obra a l’Ajuntament de Tortosa i un cop l’obtingui iniciarà la construcció del centre comercial. L’hipermercat disposarà d’uns 2.500 m2 de superfície.


El termini d’execució dels treballs està previst entre sis i vuit mesos, amb la voluntat d’obrir el centre a finals del 2017. «Un cop obtinguem el permís, començarem les obres, això és el que podem dir», ha assenyalat el grup.


Alimentació i basar
La marca disposa arreu de Catalunya de supermercats de proximitat de la marca Bonpreu, que destaquen per les seccions de producte fresc i els productes alimentaris de proximitat, i dels hipermercats Esclat, on, a més d’aquestes característiques, incorpora altres seccions com la de basar.

En diversos hipermercats i supermercats del grup s’obre una benzinera Esclatoil associada al centre comercial. En el cas de Tortosa, fonts de l’empresa han apuntat que «de moment» no està prevista.

A les Terres de l’Ebre només hi ha un Esclat, el situat al polígon Aubals de Móra la Nova. Al Camp de Tarragona n’hi ha set a diverses poblacions com Tarragona, Cambrils i Miami-Platja. La decisió d’ubicar-se a Tortosa es justifica per la voluntat d’expandir el negoci arreu del territori català i per l’absència dels seus hipermercats al Baix Ebre i Montsià. En el cas dels supermercats Bonpreu, a l’Ebre n’hi ha a Flix, Deltebre, Alcanar i la Ràpita.

El desembre, el grup va obrir tres hipermercats a Sabadell, Manresa i Cervera, amb una inversió superior als 21 M€. El grup arriba als 219 equipaments, entre supermercats, hipermercats, benzineres, minimercats i punts de recollida de comandes.

En el cas d’Akí Bricolaje, les obres del centre comercial, de 2.000 m de superfície, avancen amb rapidesa. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, espera que obri portes entre maig i juny del 2017.

2

Comentarios
Multimedia Diari