Bon Preu inaugura l’hipermercat Esclat a Tortosa i crea 58 llocs de treball

El nou centre comercial, ubicat a l’entrada de la ciutat a l’avinguda Generalitat, disposa d’una superfície de més de 2.000 metres quadrats i 127 places d’aparcament. Avui serà el primer dia obert al públic, en horari de 9 a 21 hores

30 noviembre 2017 11:03 | Actualizado a 03 diciembre 2017 16:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Bon Preu va inaugurar ahir el primer hipermercat Esclat a Tortosa, situat a l’avinguda de la Generalitat, a l’entrada de la ciutat.

El nou centre comercial ha suposat la creació de 58 llocs de treball. Bon Preu ha fet una inversió de 7,6 milions d’euros en la construcció d’aquest hipermercat. El nou Esclat compta amb una superfície comercial de més de 2.000 metres quadrats i 127 places d’aparcament. La fase d’obres ha durat 6 mesos i mig. 

Amb aquesta obertura, la cadena reforça la seua presència a les Terres de l’Ebre, ampliant el servei que ja està oferint a l’Esclat de Móra la Nova i als Bon Preu de Flix, Deltebre, Alcanar i Sant Carles de la Ràpita.

Recentment, Bon Preu ha anunciat la creació de 1.300 llocs de treball amb una inversió de 200 milions d’euros durant els exercicis 2018 i 2019. L’Esclat de Tortosa ha estat un dels primers establiments a inaugurar-se després de l’anunci sobre la previsió d’inversions i de creació de llocs de treball.

Ahir a la tarda, durant l’acte d’inauguració de l’hipermercat, el president i director general de Bon Preu, Joan Font, va exposar que «feia falta obrir una botiga com cal a Tortosa, i estic convençut que sortirà bé». Font va enumerar les diferències comercials entre competidors, i va destacar els preus competitius de la cadena i el tractament dels productes frescos, en carnisseria, xarcuteria i verdureria. «També vull destacar la gestió que se’n fa de la botiga, de forma que sempre estiga endreçada, neta i amb espais amplis», va explicar Font. «És al nostre ADN que el client pugui escollir entre les diferents marques, i a la botiga podrà trobarà sempre les que ell desitja», afegí. 

Finalment, el president i director general va destacar el tracte al client: «Els nostres treballadors reben formació específica per donar un tracte impecable als nostres clients». 

El president va agrair «l’eficiència» i la rapidesa de resposta de l’Ajuntament de Tortosa, ja que l’escriptura de compra de la superfície dels terrenys ha sigut només un any abans, el novembre del 2016.

Per una altra banda, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va considerar que la nova obertura «és un equipament que dignifica l’oferta comercial de la ciutat i la imatge d’entrada a la mateixa». Així mateix, Bel va considerar que l’hipermercat és «una oferta de qualitat i de proximitat, amb interès per incorporar productes propis de quilòmetre 0».

Avui dijous serà el primer dia d’obertura al públic, en un horari de 9 a 21 hores.

Comentarios
Multimedia Diari