Bonpreu inaugura un nou supermercat a Ulldecona i crea 25 llocs de treball

Té una superfície de més de 1.200 metres quadrats i 87 places d'aparcament

27 junio 2018 11:33 | Actualizado a 27 junio 2018 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Bonpreu va inaugurar ahir a la tarda un nou supermercat a Ulldecona, situat al carrer Major, 212. El nou establiment té una superfície de vendes de més de 1.200 m2 i 87 places d’aparcament. A finals d’agost el nou establiment també comptarà amb una benzinera EsclatOil.

Bonpreu ha fet una inversió de 4,9 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. La fase d’obres ha tingut una durada de sis mesos. Amb l’obertura s’han generat 25 nous llocs de treball a la localitat.

L’establiment consta de totes les seccions habituals, on destaquen les de producte fresc. Amb aquesta obertura, la cadena reforça la seua presència al Montsià, ampliant el servei que ja està oferint als Bonpreu d’Alcanar i Sant Carles de la Ràpita. 

Segons informa el grup, les instal·lacions d’Ulldecona s’han construït de manera sostenible i ecoeficient, per tal que permetin estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Comentarios
Multimedia Diari