Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CDC demanarà al Congrés el desdoblament del tram de la N-340 de Tarragona i les Terres de l'Ebre

L'accident al Perelló amb tres morts és una "demostració més" de la necessitat de bonificar peatges als camions en aquest tram, segons el partit

ACN

Whatsapp

Convergència Democràtica presentarà una iniciativa al Congrés perquè es desdobli el tram de la N-340 de Tarragona i les Terres de l'Ebre, "un punt negre de la xarxa viària catalana".

A l'espera que Foment "compleixi" el compromís de construir el tram d'autovia pendent, CDC ha recordat que la N-340 és "l'única carretera gratuïta de la costa del sud de Tarragona".

També ha subratllat que el tram registra un dels índexs de sinistralitat més alts de les carreteres catalanes, "que ja ha causat 12 morts només aquest any". L'accident al Perelló aquest dilluns amb tres morts, demostra, segons CDC, la necessitat de bonificar els peatges als camions per desviar-los de la N-340 a Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También