Cantants d’OT a la gran gala de la Xarxa Teatre d'Ulldecona

L’espectacle servirà per commemorar el 15è aniversari de la programació teatral familiar

30 noviembre 2018 10:24 | Actualizado a 01 diciembre 2018 18:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La gala musical pels 15 anys de Xarxa Ulldecona és un espectacle únic, dissenyat de manera exclusiva per al municipi del Montsià i que tindrà lloc demà a les 18.00 al Teatre Orfeó. La creació va a càrrec de La Roda Produccions, de Gavà. Compta amb els Dream Kids, uns joves cantants molt versàtils amb una qualitat vocal de primer nivell i amb un format poc convencional, intervindran Arnau Morera, Roger Sahuquillo, Abril Morera i Anna Cartoixà, entre d’altres. 

L’actriu de Camarles Carol Rovira conduirà la gala, junt amb Meritxell Huertas, que substitueix l’actor d’Ulldecona Carles Roig, imitador d’alguns dels personatges de Polònia i Crackòvia de TV3, que, en un principi, havia de presentar la festa, però que no hi podrà assistir per compromisos professionals.

Un dels plats forts de la tarda és l’actuació dels cantants d’Operación Triunfo 2017 Nerea Rodríguez i Raoul Vázquez. També destaca la presència de l’actriu i cantant Mone, de llarga trajectòria posant veu a pel·lícules d’animació, havent actuat a sèries de televisió i a moltíssims musicals de gran format. 

Segons el coordinador d’Ulldeteatre, Jaume Coll, «hem intentat fer la tria dels artistes invitats pensant amb les diferents franges d’edats dels espectadors, ja que tenim des dels més menuts de casa, al jovent i gent gran que ha viscut i escoltat la música i cançons d’èxits del panorama teatral i musical». 

L’organització posa a disposició del públic la venda d’entrades numerades per a la gala, a través del web www.ulldeteatre.org. Els preus van des dels 14 euros per als adults a 10 € per als menors de 14 anys. El dia de la funció es poden comprar a les taquilles del teatre a partir de les 17.15 hores.

Fins a l’inici de l’actual temporada s’han presentat dins la programació de Xarxa Ulldecona 144 espectacles amb una assistència de quasi 37.000 espectadors, majoritàriament de les Terres de l’Ebre, Maestrat i els Ports.

Jaume Coll ressalta que «hi ha hagut un lleuger augment d’espectadors respecte al mateix moment de la temporada anterior». Pel que fa a la gala, el coordinador indica al Diari que «aquest és el millor moment per celebrar-la perquè és abans que les companyies inicien les seues gires». 

Comentarios
Multimedia Diari