Cap de setmana nadalenc a l’Ametlla de Mar

És la primera edició d’aquest Mercat de Nadal, que es pot visitar al parc 
del Bon Repòs fins demà 
a la tarda

07 diciembre 2019 12:10 | Actualizado a 10 diciembre 2019 13:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ametlla de Mar és una de les moltes poblacions que aquest cap de setmana tenen una fira de nadal instal·lada als seus carrers. Les llums enceses, gent gran i més jove comprant plantes de nadal i figures del pessebre o alguna cosa per guarnir la taula... són les coses que més veiem durant aquests dies, però amb una diferència, i és que aquesta és la primera edició del Mercat de Nadal del municipi calero, que va arrancar dijous i es podrà visitar fins aquest diumenge a la tarda.

Més de trenta parades d’entitats i comerços locals estaran ubicats durant el cap de setmana al parc del Bon Repòs, en una gran carpa on els assistents poden trobar des de productes de decoració, gastronomia, regals o complements per a la llar.

Un mercat que, a més, durant tots els dies compta amb un espai per a la recollida solidària de joguines.

Activitats per a tots els públics

D’altra banda, un bon nombre d’activitats gratuïtes i per a tots els públics complementen el Mercat de Nadal des del dia que es van obrir les portes.

Avui dissabte, a les 11 hores, hi haurà un taller on infants i joves podran desenvolupar la creativitat dissenyant una camiseta. A migdia, després de la cantada de nadales, Dj Sergio Calero serà l’encarregat d’amenitzar el vermut electrònic que tindrà lloc a la mateixa carpa; mentre que a les 17 hores hi haurà activitats infantils. Durant tot el dia, a més, també es realitzarà un torneig de futbolí i una exhibició del tradicional joc de la petanca.

Pel que fa a l’últim dia del Mercat, diumenge, els més menuts podran participar en un taller de fer arbres de Nadal, a les 11 del matí. A mitja tarda hi haurà una mostra de pentinats i recollits de nuvis i convidats i, més tard, un sorteig de lots de productes dels comerços participants en el Mercat. Durant les primeres hores de la jornada també es podrà degustar de forma gratuïta alguns dels dolços ebrencs típics d’aquestes dates: el rom cremat, les figues i les borraines.

La del Mercat de Nadal, impulsada per l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar amb la participació de més de vint comerços i entitats caleres, neix amb l’objectiu de fomentar el comerç local i alhora promocionar el municipi dins d’un àmbit festiu i nadalenc. Una empenta per avançar les compres nadalenques i dinamitzar el poble mariner incentivant a ciutadans i turistes a donar un tomb pels carrers de la població.

Comentarios
Multimedia Diari