Cau a un arrossar de Deltebre amb un cotxe sostret després de robar en tres comerços

Àngel Juanpere

Whatsapp
Vehicle sostret accidentat

Vehicle sostret accidentat

Un home que viatjava al volant d’un turisme sostret i que havia robat presumptament abans en tres establiments es va precipitar a un arrossar de la carretera T-310, que uneix Camarles amb Deltebre. Va passar a les deu de la nit de dimarts. Els mossos van comprovar que no disposava de permís de conduir –el tenia caducat i el van multar–, i que el vehicle havia estat sostret feia menys de dues hores a Deltebre. Va donar positiu en cocaïna. Tot i l’estat en que va quedar el vehicle, van poder recuperar un televisor i una ronyonera de l’interior. 
Els mossos van fer gestions per comprovar la procedència dels objectes recuperats. Van tenir coneixement que durant la matinada s’havien produït tres robatoris amb força en establiments comercials de Deltebre, molt a prop del lloc de la sostracció del vehicle. 
Amb la col·laboració de la Policia Local, els investigadors van poder recollir imatges i informació que relacionaven el detingut amb els robatoris. Els mossos van recuperar la resta d’objectes que hi havia al vehicle i van comprovar que provenien dels robatoris als establiments. Tanmateix, els agents van recuperar una bicicleta de la qual s’investiga la seva procedència. Ja havia estat detingut una mitja dotzena de vegades.

Comentarios

Lea También