Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Celebren la suspensió de tots els actes taurins a Catalunya

La Coordinadora per l’Abolició dels Correbous assegura que ha influït perquè els ajuntaments hagin pres aquesta decisió

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu de correbous a Xerta. Foto: J. Revillas

Imatge d'arxiu de correbous a Xerta. Foto: J. Revillas

La Coordinadora per l’Abolició dels Correbous a Catalunya (CACC) assegura que la seva tasca de pressió ha aconseguit evitar que municipis taurins hagin decidit enguany, finalment, no programar correbous aquest estiu.

Segons interpreten en un comunicat, els governs municipals «van entendre» la seva «advertència» de que si, finalment, se celebraven actes taurins els activistes de la CACC serien presents amb les seves càmeres per documentar-ho. En aquest sentit, l’entitat ha lamenta l’existència d’un «nombrós col·lectiu de regidors i alcaldes que volien córrer el risc sanitari del coronavirus i celebrar actes taurins sense pensar en la salut i benestar dels seus conciutadans, cedint al xantatge dels ramaders».

Durant els últims mesos la CACC ha seguit mantenint reunions i converses amb membres del Govern, diputats del Parlament, alcaldes i regidors. Paral·lelament, la seva activitat s’ha centrat en la investigació i l’anàlisi de dades de «l’espectre econòmic» del món taurí a Catalunya. 

Comentarios

Lea También