Celler Batea exhibeix els vins del 2017 en una festa

La potent cooperativa de la DO Terra Alta celebra per primer cop un acte de presentació per donar a conèixer els vins de l’última anyada

08 enero 2018 17:37 | Actualizado a 08 enero 2018 17:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Celler Batea va organitzar ahir per primer cop una festa de presentació dels vins de la nova anyada, la del 2017, dirigida a socis i consumidors. L’acte lúdic es va celebrar a les instal·lacions de la cooperativa, un dels grans productors de raïm i vi de la DO Terra Alta.

L’esdeveniment va consistir en la degustació dels nous vins, alguns d’ells ja al mercat i altres encara no, l’actuació musical del duet Marta & Gregori, i la participació de tres food trucks que oferien degustacions de menjar.

Cinc vins

Els assistents van poder degustar la nova anyada de la gamma Vall Major, el seu blanc 100% garnatxa blanca, el rosat 100% garnatxa negra, i el negre cupatge de garnatxa negra i syrah. El blanc i el rosat fa uns quinze dies que s’han llençat al mercat. La degustació es completava amb el Primicia Chardonay i el Naturalis Mer 100% garnatxa blanca d’agricultura ecològica. Aquests vins sortiran al mercat entre els mesos de febrer i març. L’enòloga del Celler, Judith Folch, estava satisfeta amb la festa de presentació. «No havien fet mai i ha anat molt bé. Volíem presentar els nous vins i de la mateixa manera potenciar i dinamitzar la visita a la nostra cooperativa».

Folch explica que la collita 2017 fou curta en producció però excel·lent en qualitat. «Això es nota en els vins, en els aromes i els gustos. Són vins més contundents, més estructurats», va ressaltar.

Comentarios
Multimedia Diari