Más de Ebre

Celler Batea exhibeix els vins del 2017 en una festa

La potent cooperativa de la DO Terra Alta celebra per primer cop un acte de presentació per donar a conèixer els vins de l’última anyada

Andreu Caralt

Whatsapp
Imatge de l’acte de presentació dels nous vins del 2017, ahir a la Cooperativa de Batea. FOTO: Joan Revillas

Imatge de l’acte de presentació dels nous vins del 2017, ahir a la Cooperativa de Batea. FOTO: Joan Revillas

El Celler Batea va organitzar ahir per primer cop una festa de presentació dels vins de la nova anyada, la del 2017, dirigida a socis i consumidors. L’acte lúdic es va celebrar a les instal·lacions de la cooperativa, un dels grans productors de raïm i vi de la DO Terra Alta.

L’esdeveniment va consistir en la degustació dels nous vins, alguns d’ells ja al mercat i altres encara no, l’actuació musical del duet Marta & Gregori, i la participació de tres food trucks que oferien degustacions de menjar.

Cinc vins

Els assistents van poder degustar la nova anyada de la gamma Vall Major, el seu blanc 100% garnatxa blanca, el rosat 100% garnatxa negra, i el negre cupatge de garnatxa negra i syrah. El blanc i el rosat fa uns quinze dies que s’han llençat al mercat. La degustació es completava amb el Primicia Chardonay i el Naturalis Mer 100% garnatxa blanca d’agricultura ecològica. Aquests vins sortiran al mercat entre els mesos de febrer i març. L’enòloga del Celler, Judith Folch, estava satisfeta amb la festa de presentació. «No havien fet mai i ha anat molt bé. Volíem presentar els nous vins i de la mateixa manera potenciar i dinamitzar la visita a la nostra cooperativa».

Folch explica que la collita 2017 fou curta en producció però excel·lent en qualitat. «Això es nota en els vins, en els aromes i els gustos. Són vins més contundents, més estructurats», va ressaltar.

Temas

Comentarios

Lea También