Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Centenars d’ampostins participen a l’ofrena de flors i fruits a la patrona

Representants d’una vintena d’entitats i unes 200 pubilles entreguen flors a la Verge i aliments per  a entitats socials

A.C.

Whatsapp

Les festes majors d’Amposta van celebrar ahir un dels seus actes més tradicionals, l’ofrena de flors i fruits a la Mare de Déu de l’Assumpció, patrona de la ciutat.
Una comitiva formada per unes 700 persones, entre elles unes 200 pubilles i representants d’una vintena d’entitats i associacions, van iniciar puntualment el recorregut des del parc municipal amb destinació a la plaça de l’Ajuntament acompanyats per la colla de dolçainers i tabaleters Sanfaina.

La comitiva portava flors per entregar-les a la Mare de Déu i també aliments i productes de primera necessitat, que aniran destinats a la Llar Bet-Hania, Càritas i al menjador social. Molta gent es va concentrar a la plaça per contemplar la comitiva.

Al migdia s’havia celebrat un primer acte en honor a la Mare de Déu, una missa solemne i posterior processó amb acompanyament musical per diversos carrers de la ciutat. 

Acabada la processó, al vestíbul de l’ajuntament, es va fer l’acte de donació del quadre Homenatge a la dona del Delta, de l’artista Fèlix Mas, a l’Ajuntament d’Amposta. 

Amposta no va celebrar ahir actes taurins, que sí que es van organitzar els dies anteriors i que avui dimecres continuen.

Temas

Comentarios

Lea También