Centenars d’ampostins participen a l’ofrena de flors i fruits a la patrona

Representants d’una vintena d’entitats i unes 200 pubilles entreguen flors a la Verge i aliments per  a entitats socials

16 agosto 2017 09:20 | Actualizado a 16 agosto 2017 11:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les festes majors d’Amposta van celebrar ahir un dels seus actes més tradicionals, l’ofrena de flors i fruits a la Mare de Déu de l’Assumpció, patrona de la ciutat.
Una comitiva formada per unes 700 persones, entre elles unes 200 pubilles i representants d’una vintena d’entitats i associacions, van iniciar puntualment el recorregut des del parc municipal amb destinació a la plaça de l’Ajuntament acompanyats per la colla de dolçainers i tabaleters Sanfaina.

La comitiva portava flors per entregar-les a la Mare de Déu i també aliments i productes de primera necessitat, que aniran destinats a la Llar Bet-Hania, Càritas i al menjador social. Molta gent es va concentrar a la plaça per contemplar la comitiva.

Al migdia s’havia celebrat un primer acte en honor a la Mare de Déu, una missa solemne i posterior processó amb acompanyament musical per diversos carrers de la ciutat. 

Acabada la processó, al vestíbul de l’ajuntament, es va fer l’acte de donació del quadre Homenatge a la dona del Delta, de l’artista Fèlix Mas, a l’Ajuntament d’Amposta. 

Amposta no va celebrar ahir actes taurins, que sí que es van organitzar els dies anteriors i que avui dimecres continuen.

Comentarios
Multimedia Diari