Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Centenars de persones surten a l'Ebre en defensa del model educatiu català

Les concentracions són especialment multitudinàries a Tortosa i Móra d'Ebre

Marina Pallás

Whatsapp
Ahir alumnes, pares i professors a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa. Foto: Joan Revillas

Ahir alumnes, pares i professors a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa. Foto: Joan Revillas

Ahir davant dels principals ajuntaments de les Terres de l'Ebre es van mobilitzar centenars de persones (mestres, famílies i xiquets), en defensa de l'escola pública catalana. A Tortosa, més de 400 persones van concentrar-se a la plaça de l'Ajuntament. Escoles com la Daniel Mangrané de Jesús o El Temple de Tortosa van mostrar pancartes amb el lema 'No ens toqueu l'educació'. Els xiquets van dibuixar cors per penjar-los a la plaça. 

També a Móra d'Ebre la concentració va ser molt multitudinària, davant la seu del Consell Comarcal, que va reunir a la comunitat educativa de la comarca en un acte unitari per defensar l'escola catalana. Hi havia consellers, regidors, alcaldes, mestres, directors, alumnes, representants sindicals, ... L'acte va acabar amb la lectura del poema "Escola de Ribera" d'Ovidi Montllor i "Queda prohibit" de Pablo Neruda, per part d'alumnes de l'institut Julio Antonio de Móra d'Ebre i de l'institut de Flix, i cantant l'Estaca de Lluís Llach.

A Móra d'Ebre, ahir de tarda. Foto: Consell Comarcal Móra d'Ebre

Temas

Comentarios

Lea También