Cercavila adaptada en la quarta jornada Barreres Fora

El recorregut pels carrers va comptar amb la participació de la geganta Frida Kahlo, pensada per a persones amb discapacitat

02 diciembre 2019 09:40 | Actualizado a 02 diciembre 2019 10:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Móra d’Ebre va celebrar ahir la quarta jornada Barreres Fora, per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Durant tot el dia es van organitzar diverses activitats per donar a conèixer l’Associació Barreres Fora i la tasca que realitza. La jornada va començar a les 9 del matí al teatre de La Llanterna amb diverses actuacions musicals i sorpreses. Tot seguit va tenir lloc una gimcana amb cadira de rodes i una demostració del joc de la ‘boccia’, un esport reconegut com a paralímpic.

L’acte central va ser una cercavila de gegants, encapçalada per la geganta Frida Kahlo, una figura adaptada pensada per ser portada per persones amb cadira de rodes, sordes o cegues. La geganta representa a la pintora mexicana i va ser portada per diverses persones amb discapacitat participants a la jornada. En la cercavila van prendre part també moltes persones amb cadira de rodes, entre les quals hi havia la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim.

La iniciativa va estar organitzada per l’Associació Barreres Fora amb la col·laboració de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, amb l’objectiu de visibilitzar les persones amb discapacitat física o funcional i sensibilitzar la població sobre la necessitat d’eliminar les barreres arquitectòniques.

Demà dimarts hi ha prevista també una jornada a Tortosa, organitzada per l’Associació per la Integració de les persones amb Discapacitat de l’Ebre, en la que s’ha organitzat una altra gimcana amb cadira de rodes per la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari