Chavarría deixarà de ser president de la Cambra de Tortosa

Al juny es coneixerà el nou president

07 marzo 2019 10:20 | Actualizado a 11 marzo 2019 12:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Enguany són eleccions a les cambres de comerç de Catalunya. En el cas de Tortosa, seran per acord. En els propers mesos es definirà la nova junta directiva a la Cambra de Comerç, on s’han tancat, per consens, les empreses representatives dels cinc grups que la conformen, amb la renovació de deu de les catorze companyies, i dos nous representants de l’empresariat, de Foment de Treball i Pimec. Al maig s’escolliran les cinc empreses de major aportació voluntària. L’elecció de president i el comitè executiu es farà a final de juny o principis de juliol. L’actual president de la Cambra de Tortosa, José María Chavarría, ha informat que no optarà a la reelecció en el procés d’eleccions. 

«La renovació ha de ser lògica i natural. Hi ha empreses preparades per treballar pel territori. Sóc conseller delegat d’una empresa que requereix moltes hores i tinc altres projectes interessants que són bons per al territori en què estic treballant», ha declarat Chavarría. «Demano, i estic segur que passarà, que es vingui a treballar amb il·lusió per un territori fantàstic, que té empreses de primera, professionals de gran qualitat, que aporten innovació. Hem de creure que tenim un territori molt definit en sectors que té empreses de primera línia. L’acceptació dels productes ebrencs, per exemple, hem comprovat que és enorme a l’exterior».

El gerent de la Cambra de Tortosa, Francesc Minguell, ha agraït la tasca que ha fet Chavarría tots aquests anys i ha recordat que s’ha passat per un període de crisi molt dur.

José María Chavarría (Tortosa, 1967) és president de la Cambra des del 2015, si bé ja en fou vicepresident deu anys. Va acabar els seus estudis a Seattle i va començar a l’empresa familiar, la companyia de transports Hife, fa més de 20 anys. Actualment n’és el conseller delegat. També és un apassionat del rem, i és el president del Club de Rem Tortosa i de la Federació Empresarial Catalana d’Autotransport per Carretera. 

Comentarios
Multimedia Diari