Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cinc alumnes de l'Ametlla obtenen la doble titulació de batxillerat espanyol i francès

Whatsapp
Alumnes de l´Ametlla que han cursat el Batxibac, professors i representants polítics, en l´acte  de graduació a Barcelona. FOTO: CEDIDA

Alumnes de l´Ametlla que han cursat el Batxibac, professors i representants polítics, en l´acte de graduació a Barcelona. FOTO: CEDIDA

Cinc alumnes de l’Institut Mare de Déu de la Candelera de l’Ametlla de Mar han rebut els diplomes de graduació de Batxibac del passat curs 2015-2016, el currículum mixt que permet l’obtenció de la doble titulació de batxillerat espanyol i francès. Júlia Curto, Arnau Aragonès, Marc Tresserras, Anna Caballé i Miruna Popa són la primera promoció d’alumnat Batxibac a les Terres de l’Ebre. L’acte de graduació, dilluns a Barcelona, va estar presidit per la consellera d’Educació Meritxell Ruiz i el cònsol de França. Els alumnes de l’Ametlla van estar acompanyats per la directora dels serveis d’Ensenyament a l’Ebre, Manolita Cid; el director del centre i professor de francès, Javier Sánchez; i pel professor d’Història de França, Guillem Rigol.

El currículum mixt Batxibac implica cursar les matèries pròpies del batxillerat que es cursa a Catalunya, dues matèries específiques (Llengua i literatura franceses, Història de França); i almenys un terç del currículum en llengua francesa: les dues matèries específiques esmentades i altres matèries o activitats. Enguany l’han superat 248 alumnes de 23 centres de Catalunya.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También