Cinc denunciats a Gandesa per celebrar un Via Creu

A més del capellà, hi havia quatre persones més enregistrant l’acte dins l’església

13 abril 2020 16:03 | Actualizado a 21 abril 2020 18:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra van aixecar cinc actes de denúncia la nit del passat Dijous Sant al capellà de Gandesa i quatre persones més per inclomplir el confinament decretat a l’Estat d’Alarma, en plena crisi de la Covid-19.

El capellà estava celebrant un Via Creu la nit del dijous a l’església de Gandesa i unes altres quatre persones estaven ajudant-lo a enregistrar l’acte per compartir-lo per la televisió local per a la resta de feligresos, amb les mesures de seguretat corresponents. Com han confirmat fonts dels Mossos al Diari, el mossèn pot celebrar una missa a porta tancada (en aquest cas sols era el Via Creu), però no amb més persones a l’interior de l’església.

Una trucada alertant dels fets va fer que els Mossos d’Esquadra es presentessin a l’església de Gandesa i van aixecar acta a les cinc persones implicades. De fet, les imatges de la presència de la policia davant l’església mentre ocurrien els fets es van compartir a través de les xarxes socials.

Aquesta no és l’única notícia relacionada amb el confinament dels mossens a les Terres de l’Ebre. També Dijous Sant el mossèn de Deltebre va predicar la paraula del Senyor dalt d’una camioneta pels carrers del poble. Comptava amb permís municipal, però va ser un acte que va generar molt de debat.

Comentarios
Multimedia Diari